Σύνδεση

F1

F1 Γκραν Πρι Ρωσίας: Mία ακόμα pole position για Leclerc-Ferrari

Ο νεαρός οδηγός της Ferrari σημείωσε μία ακόμα pole position, την τέταρτη συνεχόμενη και έκτη για φέτος, στο Γκραν Πρι της Ρωσίας στο Σότσι. Οι Ferrari φαίνονται αυτή την στιγμή ανίκητες, έχοντας κάνει σημαντικές βελτιώσεις στο μονοθέσιό τους, ενώ και ο Leclerc δείχνει να έχει πάρει τον αέρα του Vettel κυριαρχώντας παντού.

Στην δεύτερη θέση της εκκίνησης θα βρίσκεται ο Hamilton ο οποίος προσπάθησε αρκετά και πανηγύρισε δεόντως, λέγοντας στο τέλος ότι το μονοθέσιό του βρίσκεται πίσω από τις Ferrari αυτή την περίοδο, καθώς όπως είπε οι Ιταλοί δεν πιάνονται στην ευθεία, έχοντας κάτι σαν “jet mode” όπως είπε ο ίδιος.

Στην τρίτη θέση θα εκκινήσει ο Vettel και δίπλα το ο Bottas, καθώς ο τρίτος των κατατακτήριων δοκιμών Verstappen έχει ποινή και θα ξεκινήσει από την 9η θέση.

Την δεκάδα έκλεισαν οι Bottas με Mercedes, Sainz με McLaren, Hulkenberg με Renault, Norris με McLaren, Grosjean με Haas, Verstappen (λόγω ποινής) και Ricciardo με Renault

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Η Chery στην Ελλάδα: Πρεμιέρα με υβριδικά SUV από 28.490 ευρώ

Chery

Επιστροφή στη βενζίνη: Έρχεται το υβριδικό FIAT 500

FIAT

Suzuki: Το Vitara ανανεώθηκε – Πόσο κοστίζει

Featured

H BMW θα επιμείνει στους εμβληματικούς σπορ κινητήρες της

BMW