Σύνδεση

Featured

WRC Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Νίκη Toyota και Solberg

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και τον πιο παραδοσιακό, το Ράλλυ Μόντε Κάρλο, ο Solberg ξεκίνησε με το δεξί, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη για την τρέχουσα χρονιά και την πρώτη για την Toyota.

Ο Solberg κέρδισε 6 από τις συνολικά 15 ειδικές του αγώνα με αποτέλεσμα οι αντίπαλοί του να μην είχαν πολλά περιθώρια για τη διεκδίκηση της 1ης θέσης στο πόντιουμ.

Η Toyota πάντως έχει και άλλους δύο οδηγούς στο βάθρο, τους Evans και Ogier, μιας και τα GR Yaris Rally 1 έκαναν το 1-2-3.

Στις επόμενες δύο θέσεις τερμάτισαν τα Hyundai i20 Rally 2 των Fourmoux και Neuville, ενώ από τα ενδιαφέροντα στοιχείο του αγώνα ήταν η νίκη του Matteo Fontana με το Ford Puma RC3 στις δύο πρώτες ειδικές. Ήταν η πρώτη επιτυχία αυτοκινήτου της συγκεκριμένης κατηγορίας σε αγώνα του WRC.

Η Audi δίνει παράταση ζωής στον εμβληματικό πεντακύλινδρό της

Audi

Το Denza Z9 GT Xtreme θα έχει 2.000 ίππους!

DENZA

Το Mitsubishi Pajero επιστρέφει πιο σύγχρονο αλλά πάντα hard core

Featured

Πέντε αστέρια Euro NCAP για το νέο AION UT

GAC AION