Σύνδεση

Audi

TO AUDI Q1 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΡΙ ΜΕ 100+ ΑΛΟΓΑ

H εξέλιξη του νέου μικρού SUV της Audi, του Q1, προχωρά πυρετωδώς, μιας και η επίσημη παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη άνοιξη και κατά πάσα πιθανότητα στην έκθεση της Γενεύης. Το μήκος του Q1 θα είναι περίπου στα 4,20 μέτρα, ανάλογο δηλαδή με αυτό του (τρίθυρου) Α3, στο πλαίσιο του οποίου άλλωστε θα βασίζεται.

Σε σχέση με το τελευταίο όμως θα έχει σαφώς καλύτερους χώρους –γίνεται λόγος για πορτμπαγκάζ 350+ λίτρων– ενώ θα είναι προσθιοκίνητο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, χωρίς αμφιβολία, το γεγονός ότι ο βασικός του κινητήρας θα είναι ο τρικύλινδρος των 1.000 κυβικών του ομίλου, ο οποίος θα αποδίδει πάνω από 100 άλογα.

Με αυτόν η τιμή του στη Γερμανία θα ξεκινά από τις 21.000 ευρώ περίπου –δεν θα διαφοροποιείται αισθητά στην Ελλάδα.

Το Q1 κανονικά θα έπρεπε να λεγόταν Q2, όμως, όπως έχουμε γράψει και αυτή η επωνυμία, όπως και η Q4 είναι κατοχυρωμένες από την Alfa Romeo.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Κούκλα η νέα, ανοιχτή Aston Martin Vantage (Video)

Aston Martin

Οδηγούμε το νέο Kia EV3 στην Ελλάδα

Featured

Το τμήμα Μ της BMW έσπασε ρεκόρ το 2024

BMW

H Audi σε καθοδική πορεία!

Audi