Σύνδεση

Lamborghini

Όλες οι Lamborghini πάνε για… σκι (Video)

Mετά από απουσία ενός έτους λόγω της πανδημίας, η Ακαδημία Χιονιού της Lamborghini δραστηριοποιήθηκε ξανά για να προσφέρει την απόλαυση της οδήγησης σε πελάτες της εταιρίας.

Στην “Ακαδημία” αυτή υπάρχουν και επαγγελματίες εκπαιδευτές της εταιρίας, έτσι ώστε να διδάξουν στους οδηγούς τα μυστικά της οδήγησης ενός supercar στο χιόνι.

Το event κρατά τρεις ημέρες και γίνεται στην περιοχή του LIvigno στις ιταλικές Άλπεις. Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται είναι Huracan (μεταξύ των οποίων AWD EVO και πισωκίνητη STO), αλλά και κάμποσες Urus.

Εκτός από την Urus θα ταίριαζε και η “off road” Huracan Sterrato αλλά δεν ήταν έτοιμη για φέτος και θα συμμετέχει την επόμενη χρονιά.

Η Lamborghini δεν ανακοινώνει το κόστος της Esperienza Accademia Neve, το οποίο προφανώς θα είναι αρκετά υψηλό. Για εμάς τους υπόλοιπους υπάρχει και το play στο video που ακολουθεί για να πάρουμε μία γεύση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rolls-Royce Nightingale: Ηλεκτρική πολυτέλεια με τιμή 9 εκατομμύρια

Featured

Πόσο θα κοστίζει η πρώτη ηλεκτρική Ferrari;

Featured

Opel: Το Frontera Electric φέρνει την ηλεκτροκίνηση πιο κοντά από ποτέ

Opel

Νέα, αναβαθμισμένα δεδομένα για το Audi Q4 e-tron

Audi