Σύνδεση

Hyundai

HYUNDAI IX35: ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Εντατικά εξελίσσει και δοκιμάζει η Hyundai το καινούργιο iX35 (το τρέχον μοντέλο είχε ανανεωθεί το 2013), η πρεμιέρα του οποίου, με βάση τον προγραμματισμό της εταιρείας αναμένεται να γίνει σε ένα χρόνο από τώρα, στην επόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης.

HYUNDAI-IX-35-NEW-2

Αισθητικά το νέο μεσαίο crossover της εταιρείας θα προσανατολιστεί προς την εικόνα του μεγαλύτερου, πολυτελέστερου και ακριβότερου Santa Fe, υιοθετώντας ταυτόχρονα και όλα τα τελευταία οικογενειακά γνωρίσματα. Από πλευράς διαστάσεων δεν αναμένονται καταλυτικές αλλαγές, αλλά θα έχει γίνει ακόμα καλύτερη εκμετάλλευση των χώρων στο εσωτερικό του.

Χωρίς μεγάλες διαφοροποιήσεις αναμένεται και η γκάμα των κινητήρων του, για την αρχή τουλάχιστον, καθώς στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τόσο εκδόσεις με καινούργιους turbo όσο και αυτή με τις ενεργειακές κυψέλες. Φυσικά όσο περνούν οι μήνες τόσο περισσότερα θα γίνονται γνωστά, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο carzine.gr.

Γιάννης Σκουφής

HYUNDAI-IX-35-NEW-3

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ετοιμάζεται νέο ηλεκτρικό Dacia με τιμή κάτω από 18.000 ευρώ

Dacia

Εντυπωσιάζει η νέα γενιά των ηλεκτρικών BMW

BMW

Γιατί το ηλεκτρικό των Sony-Honda χάνει την λάμψη του;

Honda

Καθυστερεί η παραγωγή του ηλεκτρικού Mini στην Αγγλία

MINI