Σύνδεση

Audi

AUDI: ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ AUDI 4YOU

H Audi παρουσιάζει ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, το Audi 4Υou, που απευθύνεται αποκλειστικά σε ιδιώτες και βασίζεται στο επιτυχημένο μοντέλο του Personal Leasing. Το πρόγραμμα αυτό  διατίθεται αποκλειστικά μέσω της Audi Financial Services  και ξεχωρίζει  τόσο για το πολύ ανταγωνιστικό επιτόκιο όσο και για τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις  και τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα, η μηνιαία δόση που αντιστοιχεί στα Α1, Α3 και Α4 είναι 193,5, 279,1 και 336,6 ευρώ αντίστοιχα, για διάρκεια δανείου 48 μηνών. Τα πλεονεκτήματα χρήσης του προγράμματος αυτού είναι:

•         Χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο 5.9%

•         Μικρή μηνιαία δόση

•         Μεγάλη ευελιξία για την αποπληρωμή της τελευταίας δόσης

•         Το ασφάλιστρο το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη μηνιαία δόση είναι σταθερό για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης και δεν επηρεάζεται από μελλοντικές αυξήσεις

•         Διασφαλίζεται η ελάχιστη αξία επαναγοράς του αυτοκινήτου από την Kosmocar δίνοντας έτσι πολλαπλές επιλογές στον πελάτη κατά τη διάρκεια της χρηματοδότησης.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε ότι η Audi προσφέρει το όφελος απόσυρσης  σε όλα της τα μοντέλα μέχρι 31/03/2016.

Περικλής Στέφος

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πόσο κοστίζει το νέο Nissan Qashqai;

Featured

Η νέα BMW σειρά 1 έχει αλλάξει αισθητά!

BMW

Πόσο κοστίζει η νέα BMW Σειρά 1 στην Ελλάδα;

BMW

Διέρρευσε η νέα BMW X3

BMW