Σύνδεση

Mazda

Η MAZDA ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ MX-5 ROADSTER COUPE;

Η Mazda έχει ανακοινώσει πως στην έκθεση της Νέας Υόρκης θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο, που σύμφωνα με τις φήμες που έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν θα είναι μια έκδοση κουπέ- ρόουντστερ του καινούργιου MX-5.

To ΜΧ-5 Roadster Coupe θα έχει κατά πάσα πιθανότητα μια πιο ελαφριά και λιγότερο ογκώδη μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, η οποία και το κέντρο βάρους θα κατεβάζει και λιγότερο χώρο θα καταλαμβάνει στο πορτμπαγκάζ.

MAZDA-MX-5-ROADSTER-COUPE (3)

Φυσικά η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι και πιο βαριά αλλά και πιο ακριβή σε σχέση με την στάνταρ με τη μαλακή οροφή. Υπενθυμίζουμε πως το καινούργιο MX-5, που στα μέρη μας δεν το έχουμε δει ακόμα, λόγω της απουσίας αντιπροσώπευσης της Mazda στη χώρα μας, ξεκινά από τα 1.500 κυβικά και τους 131 ίππους.

Γιάννης Σκουφής

MAZDA-MX-5-ROADSTER-COUPE (2)

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Αυτές είναι οι νέες Mercedes μέχρι το 2027

Featured

Οδηγούμε το EX5, το πρώτο μοντέλο της Geely στην Ελλάδα (Video)

Featured

Renault 4 Savane 4×4: Ηλεκτρικό και περιπετειώδες

Featured