Σύνδεση

Lamborghini

Διαρροή: αυτή είναι η ανανεωμένη Lamborghini Huracan Εvo

Η ανανεωμένη Lamborghini Huracan, η οποία παραδοσιακά θα ονομάζεται Evo, είναι κυριολεκτικά προ των πυλών και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της που έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Από αυτές που αποκαλύπτουν λεπτομέρειες της προκύπτει πως θα έχει προβολείς με τουλάχιστον διαφορετική σχεδίαση για τα LED ημέρας, καθώς και πιο εμφατικές εισαγωγές αέρα. Τόσο μπροστά, οι οποίες μάλιστα θα συνδυαστούν και με έναν πιο επιθετικό προφυλακτήρα, όσο και στα πλάγια, ενώ στο πίσω μέρος, όπως βλέπουμε από την μεγάλη φωτογραφία που διέρρευσε, θα υπάρχει καινούργιος διαχύτης σε συνδυασμό με καινούργιες διπλές εξατμίσεις.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4466″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό, με πιο σημαντική το καινούργιο σύστημα ελέγχου και infotainment με την κάθετη οθόνη στο μέσο του ταμπλό, που θα αντικαταστήσει αν όχι όλα τα περισσότερα από τα συνολικά 26 μπουτόν και περιστροφικούς διακόπτες που υπάρχουν τώρα.

Φυσικά τις περιποιήσεις των μηχανικών της ιταλικής εταιρείας θα δεχθεί και ο V10 των 5.200 κυβικών, ο οποίος θα ανέβει πάνω από τους 610 ίππους που αποδίδει τώρα. Πιθανότατα και πάνω από τους 620 που έχει στην έκδοση Performance του Audi R8. Έτσι και η ονομασία της θα γίνει LP 620-4, ενώ αντίστοιχα η πισωκίνητη θα ανέβει στους 590 ίππους, από 580 και θα λέγεται LP 590-2.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi