Σύνδεση

Featured

Η Porsche ετοιμάζει την ηλεκτρική Macan με ακόμα πιο σπορ χαρακτηριστικά

Μετά από πολύ καιρό σε σκέψη και προετοιμασίες, η Porsche βρίσκεται πλέον σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης της ηλεκτρικής Taycan. H ίδια η Porsche έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα πρωτότυπα των δοκιμών, και έδωσε μερικές πρώτες πληροφορίες για το πως αντιμετωπίζει τη νέα αυτή διάσταση της Μacan.

Tα αυτοκίνητα είναι με αρκετά βαρύ καμουφλάζ και ήδη κάνουν τις πρώτες δοκιμές τους σε δημόσιο δρόμο, με στόχο όπως εκφράζεται από τους ανθρώπους της Porsche να είναι “το πιο σπορ μοντέλο της κατηγορίας του”.

Η εταιρία υποστηρίζει ότι μέχρι την παρουσίαση του αυτοκινήτου θα έχουν γίνει πάνω από 3 εκατομμύρια χιλιόμετρα σε δοκιμές.
Πριν όμως βγει στους δρόμους, το τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης έχει κάνει εκατοντάδες ώρες σε δοκιμές στο εργαστήριο και σε ψηφιακό περιβάλλον, όπου εξετάστηκαν τομείς όπως η αεροδυναμική, τα ηλεκτρονικά συστήματα η διαχείριση της ενέργειας και πολλά ακόμα.

Η ηλεκτρική Macan θα βασίζεται στην πλατφόρμα PPE και σύμφωνα με την εταιρία θα έχει αυτονομία ακόμα μεγαλύτερη και από την Taycan.

Για όσους πάντως δεν είναι έτοιμοι να κάνουν το βήμα προς την ηλεκτροκίνηση, θα υπάρχουν και συμβατικές επιλογές, οι οποίες θα προηγηθούν, καθώς οι εκδόσεις αυτές θα παρουσιαστούν μέσα στο 2022.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Το Volvo XC70 επιστρέφει ως super plug-in υβριδικό

Featured

To BYD Dolphin Surf στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

BYD

Η SEAT γιορτάζει τα 75 χρόνια της!

Featured