Σύνδεση

Ferrari

H Ferrari θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα μέσα στο 2020

Το 2019 ήταν ιδιαίτερα δημιουργικό για την Ferrari, με την παρουσίαση των Roma, SF90 Stradale, F8 Tributo, F8 Spider, και την 812 GTS. Πολλά αυτοκίνητα τα οποία ανέβασαν και για πρώτη φορά τις πωλήσεις πάνω από το όριο των 10.000 μονάδων ετησίως.

Για το 2020 οι ρυθμοί θα πέσουν λίγο με την εταιρία να δηλώνει επίσημα ότι θα προσθέσει “μόνο” δύο μοντέλα στην γκάμα της και μάλιστα στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Ένα από τα αυτοκίνητα που μάλλον θα παρουσιαστούν φέτος είναι η SF90 Stradale Spider, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις για το ποιο θα είναι το άλλο αυτοκίνητο.

Ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ της εταιρίας Enrico Galliera άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα είναι καινούργια μοντέλα, αλλά προσθήκες στην ήδη υπάρχουσα γκάμα.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι το από καιρό αναμενόμενο SUV δεν θα εμφανιστεί ούτε φέτος και ότι μάλλον ισχύει το χρονοδιάγραμμα για το 2022. Μετά από αυτό μάλλον θα βρεθεί και ο χρόνος για να εμφανιστεί και το νέο hypercar της εταιρίας που θα διαδεχθεί την LaFerrari, ενώ μάλλον παίρνει αναβολή η φθηνή Ferrari με έναν V6 κινητήρα η οποία θα αναβίωνε την Dino.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Οδηγούμε το EX5, το πρώτο μοντέλο της Geely στην Ελλάδα (Video)

Featured

Το νέο Dacia Bigster στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Dacia

CUPRA Terramar: Νεανικό, δυναμικό και plug-in υβριδικό με 100+ χλμ ηλεκτρικής αυτονομίας

Cupra