Σύνδεση

BMW

H BMW εκπαιδεύει τους οδηγούς των θωρακισμένων

Το Training Camp της BMW για οδηγούς θωρακισμένων οχημάτων προσφέρει μία σημαντική υποστήριξη στους οδηγούς που πρόκειται να οδηγήσουν θωρακισμένα μοντέλα της εταιρίας.

Με έμφαση στην εκμάθηση ελιγμών αποφυγής και τακτικής οδήγησης, αυτό το πρόγραμμα εξοπλίζει τους οδηγούς με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να περιηγηθούν σε επικίνδυνες καταστάσεις όπου ζωές κρέμονται από μια κλωστή.

Οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε ένα αυστηρό διήμερο σεμινάριο στις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις της BMW στη Γερμανία, που βρίσκονται σε ένα πρώην στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Από τις βασικές αρχές της οδήγησης μέχρι την εκτέλεση ελιγμών ακριβείας υπό ακραία πίεση, οι οδηγοί βυθίζονται σε έναν κόσμο «βομβών», προσομοιωμένων επιθέσεων και σεναρίων υψηλού κινδύνου.

Η διδακτέα ύλη περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προκλήσεων, από τη αποφυγή πύρινων εκρήξεων σε δασικούς δρόμους μέχρι την εκμάθηση της περιβόητης στροφής J, ένας ελιγμός απαραίτητος για γρήγορες διαφυγές.

Η BMW δίνει έμφαση στην προνοητική οδήγηση και στη διατήρηση της ψυχραιμίας εν μέσω άγχους, αναγνωρίζοντας την απαιτητική φύση της φύλαξης ατόμων υψηλού προφίλ.

Οι συμμετέχοντες αντιμετωπίζουν νυχτερινές ενέδρες, προσομοιώσεις ατυχημάτων και γύρους υψηλής ταχύτητας στην πίστα, δοκιμάζοντας τόσο την τεχνική τους ικανότητα όσο και την ψυχική τους ανθεκτικότητα.

Επιπλέον, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν εμπόδια εκτός δρόμου με την BMW X5 Protection VR6, βελτιώνοντας την ικανότητά τους να περιηγούνται σε δύσκολα εδάφη, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των επιβατών.

Αυτά τα οχήματα διαθέτουν θωράκιση στο κάτω μέρος του πλαισίου, σχεδιασμένη να αντέχει σε πυροβολισμούς και εκρηκτικά, υπογραμμίζοντας τον κρίσιμο ρόλο της ικανότητας του οδηγού στην προστασία των ατόμων που βρίσκονται μέσα.

Στην ουσία, το πρόγραμμα της BMW προσφέρει περισσότερα από απλές οδηγικές δεξιότητες, προετοιμάζοντας τους οδηγούς με μια νοοτροπία ετοιμότητας και προσαρμοστικότητας απαραίτητη για την πλοήγηση στο απρόβλεπτο τοπίο της οδήγησης με ασφάλεια.

Formula 1: Αυτά είναι τα μονοθέσια του 2024

F1

F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Η Red Bull παραχώρησε την πρώτη θέση στη Ferrari

F1

Alfa Romeo: Τελικές δοκιμές της Milano που παρουσιάζεται στις 10 Απριλίου

Alfa Romeo

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz