Σύνδεση

F1

F1 Γκραν Πρι Μπαχρέιν: Η πρώτη pole της σαιζόν στον Verstappen!

O παγκόσμιος πρωταθλητής Max Verstappen ήταν ο πιο γρήγορος στη μάχη για την πρώτη pole position της χρονιάς, ενώ αύριο ο Perez θα ξεκινήσει ακριβώς από πίσω του. Και μπροστά από τις Ferrari των Leclerc και Sainz.

Ενδιαφέρον είναι πως ο Μονεγάσκος της Ferrari δεν βγήκε λίγο πριν τελειώσει το Q3 στην πίστα επειδή θεώρησε πως στον αγώνα είναι καλύτερο να βρίσκονται στις θέσεις 3 και 4 με καινούργια ελαστικά και όχι από τις πρώτες με παλιά. 

Από κει και πέρα στα πρώτα χρονομετρημένα είδαμε πως και φέτος το μεγάλο φαβορί θα είναι και πάλι η Red Bull και να ακολουθεί η Ferrari, ενώ τα μονοθέσια της Aston Martin είναι πολύ γρήγορα. Όσο για τον Alonso νοιώθει πολύ πιο άνετα από ότι την περσινή σαιζόν στην Alpine.

Η Mercedes δείχνει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο με τον Russell να ξεκινά αύριο στις 17:00 -ο αγώνας θα μεταδοθεί από τον ανοιχτό κανάλι του ΑΝΤ1- από την 5η θέση και τον Hamilton από την 6η.  

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το VW ID.4 αλλάζει όνομα και ταυτότητα

Featured

Το Ford Focus επιστρέφει αλλά γίνεται SUV

Featured

Hennessey Blackbird: 850 άλογα, αγνή οδηγική εμπειρία – Τιμούλα;

Featured

Η Bugatti Destrier είναι η κομψή εκδοχή της Bolide

Bugatti