Σύνδεση

F1

F1: ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ RED BULL ΚΑΙ RENAULT

Τα τέσσερα πρωταθλήματα αλλά και η συνεργασία από το 2007 μάλλον δεν επαρκούν για να απορροφήσουν τους κραδασμούς στις σχέσεις μεταξύ Red Bull και Renault, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η εγκατάλειψη του Vettel στο τελευταίο Γκραν Πρι, αυτό της Αυστρίας.

«Η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Η αξιοπιστία είναι μη αποδεκτή. Η απόδοση είναι μη αποδεκτή. Κάτι πρέπει να αλλάξει στη Renault, δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι» ήταν τα γεμάτα οργή λόγια του ισχυρού άντρα της ομάδας της Red Bull Christian Horner.

O οποίος φυσικά τόνισε πως «μια ομάδα σαν τη Red Bull φυσικά και έχει επιλογές. Θέλουμε όμως να είμαστε βέβαιοι πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί επί μακρόν. Το πλάνο μας δεν προβλέπει να γίνουμε κατασκευαστές κινητήρων. Εμείς απλά θέλουμε να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους».

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi

Dacia: Επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ και του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Dacia

Αυτή η Ferrari 512 BBi είναι ένα θηρίο των ‘80s

Featured

Η καινούργια σειρά 1 της BMW δεν θα είναι μόνο ηλεκτρική

BMW