Σύνδεση

F1

F1: ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ RED BULL ΚΑΙ RENAULT

Τα τέσσερα πρωταθλήματα αλλά και η συνεργασία από το 2007 μάλλον δεν επαρκούν για να απορροφήσουν τους κραδασμούς στις σχέσεις μεταξύ Red Bull και Renault, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η εγκατάλειψη του Vettel στο τελευταίο Γκραν Πρι, αυτό της Αυστρίας.

«Η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Η αξιοπιστία είναι μη αποδεκτή. Η απόδοση είναι μη αποδεκτή. Κάτι πρέπει να αλλάξει στη Renault, δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι» ήταν τα γεμάτα οργή λόγια του ισχυρού άντρα της ομάδας της Red Bull Christian Horner.

O οποίος φυσικά τόνισε πως «μια ομάδα σαν τη Red Bull φυσικά και έχει επιλογές. Θέλουμε όμως να είμαστε βέβαιοι πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί επί μακρόν. Το πλάνο μας δεν προβλέπει να γίνουμε κατασκευαστές κινητήρων. Εμείς απλά θέλουμε να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους».

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Dacia Duster αποκτά δύο πολύ σπέσιαλ εκδόσεις

Dacia

Ετοιμάζεται νέο ηλεκτρικό Dacia με τιμή κάτω από 18.000 ευρώ

Dacia

Εντυπωσιάζει η νέα γενιά των ηλεκτρικών BMW

BMW

Γιατί το ηλεκτρικό των Sony-Honda χάνει την λάμψη του;

Honda