Σύνδεση

Cupra

CUPRA Charging Map: Η φόρτιση γίνεται ακόμα πιο απλή

Η εφαρμογή CUPRA Charging Map φέρνει μια νέα εποχή στη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, ενσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σταθμών φόρτισης στο infotainment σύστημα των αυτοκινήτων CUPRA.

Με αυτή την εφαρμογή, η CUPRA διευκολύνει τον τρόπο που οι οδηγοί αλληλεπιδρούν με τα ηλεκτρικά τους οχήματα.

Οι οδηγοί της CUPRA τώρα μπορούν εύκολα και αποτελεσματικά να βρουν σταθμούς φόρτισης μέσω της εφαρμογής infotainment, λαμβάνοντας ενημερωμένες πληροφορίες απευθείας από την οθόνη του αυτοκινήτου τους.

Η εγκατάσταση της εφαρμογής είναι απλή και δωρεάν, επιτρέποντας στους χρήστες να την κατεβάσουν είτε μέσω της εφαρμογής MyCUPRA από οποιαδήποτε smart συσκευή, είτε μέσω του συστήματος infotainment του αυτοκινήτου.

Με πάνω από 620.000 σημεία φόρτισης σε 27 ευρωπαϊκές χώρες, οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν τον κατάλληλο σταθμό φόρτισης από την οθόνη του αυτοκινήτου τους με την εφαρμογή CUPRA Charging Map.

Επιπλέον, η εφαρμογή ενσωματώνει δεδομένα στο σύστημα πλοήγησης, επιτρέποντας στον χρήστη να σχεδιάσει το ταξίδι του λαμβάνοντας υπόψη τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης μέχρι τον τελικό προορισμό του.

Με τη δυνατότητα αναζήτησης και ελέγχου διαθεσιμότητας των σταθμών φόρτισης, οι οδηγοί μπορούν να κατευθυνθούν άμεσα προς τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης χωρίς άγχος.

Επιπλέον, η εφαρμογή δημιουργεί μια κοινότητα όπου οι χρήστες μπορούν να ανταλλάξουν online βαθμολογίες και ανατροφοδοτήσεις για τους σταθμούς φόρτισης, καθιστώντας την πλοήγηση πιο εύκολη για όλους.

Με την εισαγωγή αυτής της νέας εφαρμογής στο CUPRA Born, η CUPRA κάνει ένα ακόμα βήμα προς την ηλεκτροκίνηση. Το CUPRA Born έχει ήδη αποδειχθεί δημοφιλές, με 45.300 πωλήσεις το 2023, αποτελώντας το δεύτερο πιο δημοφιλές μοντέλο της μάρκας.

Επιτέλους! Το Chaos είναι έτοιμο!

Featured

Η θρυλική Ferrari F40 αναβιώνει!

Featured

Με 816 ίππους η πιο ισχυρή Mercedes SL όλων των εποχών

AMG

Η Hyundai βάζει τέλος στις αλυσίδες για τα χιόνια (Video)

Featured