Σύνδεση

Featured

Ανανέωση για την Toyota Corolla Cross

Μετά από τέσσερα χρόνια από την αρχική της κυκλοφορία, η Corolla Cross δέχεται μια αναβάθμιση στο μέσο του κύκλου ζωής της, αποκτώντας μερικά πιο ενημερωμένα στοιχεία τεχνολογίας και μία πιο μοντέρνα εμφάνιση.

Στο αμάξωμα οι διαφορές εντοπίζονται άμεσα στην επανασχεδιασμένη μάσκα, η οποία διαθέτει πλέον φινίρισμα στο χρώμα του αμαξώματος και μοτίβο κηρήθρας, προσδίδοντας μια φρέσκια και μοντέρνα παρουσία στο όχημα.

 Επιπλέον, το μοντέλο διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα LED Crystalized με ενεργά φλας, παρόμοια με αυτά που συναντάμε σε άλλες παγκόσμιες αγορές.

Ενώ οι εξωτερικές αλλαγές επικεντρώνονται κυρίως στο εμπρός μέρος, το υπόλοιπο αμάξωμα παραμένει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο, συμπεριλαμβανομένου του σπορ bodykit της έκδοσης GR Sport.

Στο εσωτερικό της καμπίνας, η ανανεωμένη Corolla Cross εισάγει μια πανοραμική οροφή χωρίς πλαίσιο με ηλεκτρικό σκίαστρο.

Οι τεχνολογικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μια οθόνη infotainment 10,1 ιντσών που υποστηρίζει ασύρματα Apple CarPlay και Android Auto.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μία θέση για επαγωγική φόρτιση κινητού, θύρες USB Type-C, διζωνικό κλιματισμό και μια βελτιωμένη σουίτα συστημάτων ασφαλείας, το γνωστό Toyota Safety Sense ADAS.

Τα κινητήρια σύνολα δεν παρουσιάζουν κάποιες διαφοροποιήσεις, τουλάχιστον σε αυτή την φάση που το μοντέλο ξεκινά την εμπορική του σταδιοδρομία στη Νοτιο-ανατολική Ασία. Για την Ευρώπη θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να έχουμε κάποιες πιο ξεκάθαρες πληροφορίες.

Επιτέλους! Το Chaos είναι έτοιμο!

Featured

Η θρυλική Ferrari F40 αναβιώνει!

Featured

Με 816 ίππους η πιο ισχυρή Mercedes SL όλων των εποχών

AMG

Η Hyundai βάζει τέλος στις αλυσίδες για τα χιόνια (Video)

Featured