Σύνδεση

Lamborghini

Αυτό είναι το νέο σήμα της Lamborghini (Video)

Η Lamborghini παρουσίασε ένα νέο λογότυπο, που σηματοδοτεί την πρώτη ανανέωση μετά από δύο δεκαετίες, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών της να τονίσει τις βασικές αξίες της μάρκας.

Το ανανεωμένο έμβλημα, που προβλέπεται να τοποθετηθεί σε όλα τα επερχόμενα μοντέλα, χαρακτηρίζεται από ένα εκλεπτυσμένο αλλά και τολμηρό σχεδιασμό, με στόχο να απηχήσει το τολμηρό πνεύμα και την ξεχωριστή ταυτότητα της μάρκας.

Το λογότυπο συνοδεύεται από μια ανανεωμένη γραμματοσειρά, η οποία έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για να αντικατοπτρίζει τις δυναμικές γραμμές και τις αιχμηρές γωνίες των εμβληματικών οχημάτων της Lamborghini.

Ενώ η ουσία του εμβλήματος εξακολουθεί να θυμίζει τον προκάτοχό του, οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν τη μετάβαση από το φωτεινό χρυσό σε μια πιο υποτονική χάλκινη απόχρωση, συμβολίζοντας μια εξελικτική πορεία, διατηρώντας παράλληλα την ουσία της μάρκας.

Η επερχόμενη plug-in υβριδική παραλλαγή της Urus θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα έχει το ανανεωμένο σήμα, ακολουθούμενο, αργότερα μέσα στη χρονιά, από τη διάδοχο της Hurácan.

Επιπλέον, για πρώτη φορά, ο εμβληματικός ταύρος θα παρουσιαστεί ανεξάρτητα, χωρίς το παραδοσιακό περίγραμμα σε σχήμα ασπίδας και το συνοδευτικό όνομα της μάρκας, σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες της Lamborghini.

Αυτή η πρωτοβουλία για το rebranding ευθυγραμμίζεται με το στρατηγικό όραμα της Lamborghini, που ονομάζεται “Direzione Cor Tauri”, το οποίο περιλαμβάνει σχέδια για την ηλεκτροκίνηση της γκάμας της μέχρι το τέλος του 2024, με την παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού οχήματος, εμπνευσμένο από το εντυπωσιακό crossover concept Lanzador, που προγραμματίζεται για το 2028 περίπου.

Formula 1: Αυτά είναι τα μονοθέσια του 2024

F1

F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Η Red Bull παραχώρησε την πρώτη θέση στη Ferrari

F1

Alfa Romeo: Τελικές δοκιμές της Milano που παρουσιάζεται στις 10 Απριλίου

Alfa Romeo

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz