Σύνδεση

Featured

Αυτή είναι η καλύτερη ιδιωτική πίστα στον κόσμο (Video)

Η νεότερη ιδιωτική πίστα αγώνων της Ιαπωνίας είναι ένα θαύμα της μηχανικής που βρίσκεται στα βουνά έξω από το Τόκιο, αποτελώντας τη φαντασίωση κάθε οδηγού.

Η πίστα, παραγγελία του δισεκατομμυριούχου διευθύνοντος συμβούλου της λέσχης Magarigawa, είναι δημιούργημα του διάσημου Hans Tilke που έχει σχεδιάσει πολλές πίστες F1 και βρίσκεται σκαλισμένη στην πλαγιά ενός βουνού με θέα το όρος Fuji και τον κόλπο του Τόκιο.

Η πίστα άνοιξε τον Ιούλιο του 2023, προορίζεται φυσικά μόνο για τα μέλη της λέσχης και το μήκος της φτάνει τα 3,5 χιλιόμετρα. Με 22 στροφές και ένα μείγμα ανηφορικών και κατηφορικών διαδρομών, προσφέρει μια συναρπαστική αλλά και ασφαλή εμπειρία ακόμα και για αρχάριους οδηγούς supercars.

Η εγκατάσταση διαθέτει εσωτερικό pit lane εξοπλισμένο με κλιματισμό και στελεχωμένο από μηχανικούς που εξυπηρετούν τις ανάγκες κάθε μέλους.

Πέρα από την αδρεναλίνη των αγώνων, η λέσχη προσφέρει μια σειρά από ανέσεις για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Τα μέλη μπορούν να χαλαρώσουν σε μια πισίνα υπερχείλισης, να επισκεφθούν το γυμναστήριο, να απολαύσουν καλό φαγητό ή ακόμη και να επιδείξουν το φωνητικό τους ταλέντο στην αίθουσα καραόκε.

Το όραμα της λέσχης επεκτείνεται πέρα από τους αγώνες, δίνοντας έμφαση σε δραστηριότητες φιλικές προς την οικογένεια, όπως βόλτες χαμηλής ταχύτητας στην πίστα, παιδικές χαρές, πάρκα για σκύλους και μονοπάτια στη φύση.

Η έμπνευση πίσω από το Magarigawa Club ήταν η δημιουργία ενός καταφυγίου όπου ο ιδιοκτήτης θα μπορούσε να απολαύσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του μακριά από τον θόρυβο της αστικής ζωής.

Βρίσκεται στο νομό Τσίμπα, μια ώρα από το Τόκιο, και προσφέρει ένα τέλειο μείγμα ενθουσιασμού και ηρεμίας μέσα σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον.

Αυτό το αποκλειστικό καταφύγιο ενσαρκώνει την επιτομή της πολυτέλειας και της αναψυχής για τους λάτρεις της αυτοκίνησης στην Ιαπωνία.

Formula 1: Αυτά είναι τα μονοθέσια του 2024

F1

F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Η Red Bull παραχώρησε την πρώτη θέση στη Ferrari

F1

Alfa Romeo: Τελικές δοκιμές της Milano που παρουσιάζεται στις 10 Απριλίου

Alfa Romeo

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz