Σύνδεση

Hyundai

Κι όμως, το Hyundai Ioniq 5 N έχει ήχο κινητήρα! (Video)

Εδώ και αρκετό καιρό η Hyundai εξελίσσει το πρώτο ηλεκτρικό της μοντέλο με τα χαρακτηριστικά και την οδηγική αίσθηση των αυτοκινήτων της σειράς Ν.

Οι κάμερες των φανατικών που βρίσκονται στο Νίρμπουργκρινγκ κατέγραψαν τις πρώτες δοκιμές του αυτοκινήτου στην “Πράσινη Κόλαση”.

Από τις εικόνες δεν μπορούμε να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για την σχεδίαση και τις αλλαγές στο μοντέλο, καθώς είναι καλυμμένο με καμουφλάζ.

Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι ότι παρά το γεγονός ότι είναι ηλεκτρικό, βγάζει ήχους που μοιάζουν σαν από κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Είναι γνωστό πάντως ότι η Hyundai δίνει μεγάλη έμφαση στο ηχητικό… sountrack του Ioniq 5 N, έχοντας ξοδέψει αρκετό χρόνο στην μελέτη των τεχνητών ήχων που θα παράγει, ακόμα και την προσομοίωση αλλαγών ταχυτήτων.

Μέχρι την πλήρη αποκάλυψη πάντως του πολύ ενδιαφέροντος αυτοκινήτου της κορέατικης εταιρίας μένουμε με αυτές τις εικόνες, που δείχνουν πολλά υποσχόμενες ακόμα και στο βροχερό Νιρμπουργκρινγκ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Γιατί η Mercedes κάνει στροφή 180 μοιρών;

Mercedes-Benz

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio παίρνουν παράταση ζωής  

Alfa Romeo

Το Honda Prelude επιστρέφει μετά από ¼ του αιώνα στην Ευρώπη

Featured

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi