Σύνδεση

Featured

Έξυπνη ιδέα ή ειρωνεία το παζλ της Mini;

H αναμονή για την παράδοση ενός καινούργιου αυτοκινήτου έχει ξεπεράσει σε μερικές περιπτώσεις κάθε όριο, κάτι που φέρνει σε απόγνωση τόσο τους πελάτες όσο και τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Οι οποίες ψάχνουν τρόπους για να μπορέσουν να αμβλύνουν την κακή διάθεση των πελατών τους που μπορεί να εξελιχθεί και σε αγανάκτηση.

Έτσι λοιπόν η Mini στις ΗΠΑ σκέφτηκε να στείλει σε κάποιους από τους πελάτες της που περιμένουν πάζλ του αυτοκινήτου σε φυσικό μέγεθος προκειμένου να γεφυρώσει το χρονικό διάστημα μέχρι την παράδοση.

Για το «Not so Mini», λόγω των διαστάσεών του, παζλ η εταιρεία λέει χαρακτηριστικά (σε ελεύθερη απόδοση) «Δουλεύουμε σκληρά για να παραδώσουμε το αυτοκίνητό σας. Εν τω μεταξύ περάστε καλά με το παζλ».

Συνολικά θα κατασκευαστούν 350 γιγαντιαία Μini παζλ που θα σταλούν σε ισάριθμους πελάτες της μάρκας που αναμένουν. Τώρα αν αυτοί θα εκτιμήσουν την κίνηση αυτή είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi