Σύνδεση

Featured

Κάθετη πτώση στις πωλήσεις αυτοκινήτων παγκοσμίως προβλέπουν για το 2020

Η έκρηξη της επιδημίας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, έχει προφανείς επιπτώσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία, όπου ήδη σχεδόν όλα τα εργοστάσια έχουν κλείσει και το ίδιο συμβαίνει και με τα σημεία πώλησης. Αρκετές εταιρίες αναλυτών σημειώνουν ότι το 2020 θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, με την πτώση να φθάνει έως και το εφιαλτικό 20%.

Η IHS Markt υπολογίζει ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις θα πέσουν στα 78,8 εκατ. αυτοκίνητα, στο 12%, ενώ για την Ευρώπη προβλέπουν μείωση των πωλήσεων κατά 1,9 εκατομμύρια αυτοκίνητα, στις 15,6 εκατομμύρια μονάδες, με πτώση 14% σε σύγκριση με τις αρχικές τους προβλέψεις. Για την Αμερική η πτώση που προβλέπει η συγκεκριμένη εταιρία είναι στο 15%, με 2,4 εκατομμύρια μονάδες λιγότερες.

Η εταιρία LMC Αutomotive υπολογίζει πωλήσεις παγκοσμίως στα 77 εκατομμύρια, 15% λιγότερα από το 2019. Η Morgan Stanley υπολογίζει τις πωλήσεις στην Ευρώπη στα 12,5 εκατομμύρια, με πτώση 13% σε σχέση με πέρσι. Σε παγκόσμιο επίπεδο η Morgan Stanley υπολογίζει να μειωθούν κατά 8 εκατομμύρια μονάδες, περίπου 20% των πωλήσεων, αν και σημειώνει ότι ίσως υπάρξει μία αισθητή ανάκαμψη μετά το μέσον της χρονιάς.

Η Scope Ratings υπολογίζει πτώση 20% για όλη την χρονιά για την Ευρώπη, περίπου 3 εκατομμύρια αυτοκίνητα, στα οποία θα πρέπει να υπολογιστεί και το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έσπευσαν και αγόρασαν αυτοκίνητα μέσα στο 2019 για να προλάβουν τους πιο αυστηρούς κανονισμούς για τους ρύπους. Σημαντική πτώση της τάξης του 50% προβλέπεται για την αγορά της Ρωσίας λόγω της σημαντικής πτώσης της τιμής του πετρελαίου

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz