Σύνδεση

Ford

Βλακεία χωρίς όρια: δέθηκε με ταινία πάνω σε μία Mustang και πήγε με 150 χλμ./ ώρα (Video)

Mεταξύ των διαφόρων τρελών που κυκλοφορούν στο Ίντερνετ, οι Ρώσοι έχουν περίοπτη θέση, όχι μόνο χαρακτήρα αλλά και γιατί η βότκα κάνει όλα τα πράγματα να φαίνονται λογικά και εύκολα.

Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει και στον φίλο μας Evgeny Chebotarev ο οποίος είχε την παλαβή ιδέα να δεθεί με ταινία στο πλάι μιας Mustang και να δοκιμάσει πως είναι να… κρέμεται με ταινία στο πλάι μιας Mustang. Η οποία όμως δεν ήταν ακίνητη αλλά έφθασε έως και τα 150 χλμ/ώρα.

Εκεί κάπου σταμάτησε και η προσπάθεια του Ρώσου “ήρωα”, ο οποίος δεν πτοήθηκε από τον αέρα, αλλά κυρίως από τις πέτρες και τα σκουπίδια που πέταγαν οι τροχοί και παραλίγο να τον τυφλώσουν.

Η τύφλα βεβαίως ήρθε αργότερα με την κατανάλωση της απαραίτητης βότκας για να γιορταστεί ένα από τα πιο ανόητα πράγματα που μπορεί κανείς να συναντήσει στο Youtube. Άβυσσος η ψυχή και το μυαλό (ότι υπάρχει από αυτό) του Ρώσου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured