Σύνδεση

Featured

Το Hyundai i20 N θα είναι πραγματικό hot hatch με 200 ίππους

H Hyundai είναι αποφασισμένη να μεγαλώσει τη γκάμα των N μοντέλων της και το καινούργιο i20 αποτελεί την καλύτερη δυνατή ευκαιρία. Που επιπλέον της δίνει και τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί και την επιτυχημένη παρουσίας της στο WRC.

Ένα σπορ i20 N λοιπόν θα μπορούσε να έχει μια πιο επιθετική εμφάνιση -η προσέγγιση της X-Tomi Design είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη- με διαφορετικούς προφυλακτήρες, πιο εμφατική μάσκα και πιο τονισμένα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Ο κινητήρας κάτω από το καπό του θα μπορούσε να είναι ο καινούργιος τετρακύλινδρος των 1.500 κυβικών της μάρκας, που στο ανανεωμένο i30 θα αποδίδει μέχρι και 160 ίππους. Στο i20 N θα μπορούσε εύκολα να φτάσει και τους 200, έτσι ώστε το μικρό hot hatch της Hyundai να ανταγωνίζεται άμεσα μοντέλα σαν το Ford Fiesta ST που αποδίδει 200 ίππους.

Η τιμή του σπορ Hyundai i20 N θα κυμαίνεται γύρω στις 20.000 ευρώ, με τη βασική του να είναι οριακά κάτω από αυτό το ποσό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Ανανέωση για το Audi A3 και νέα, πιο off road έκδοση Allstreet

Audi