Σύνδεση

Alfa Romeo

Nέο SUV μεγαλύτερο από την Stelvio ετοιμάζει η Alfa Romeo

Bλέποντας τις τάσεις της αγοράς να παραμένουν σταθερά στραμμένες προς τα SUV η Alfa Romeo αναβάλει για λίγο τα σχέδια για ένα μεγαλύτερο τετράθυρο sedan πάνω από την Giulia, και ετοιμάζει ένα μεγαλύτερο SUV, το οποίο θα τοποθετηθεί στην γκάμα της εταιρίας πιο πάνω από την Stelvio.

Σε δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της εταιρίας Roberto Fededli, η προοπτική ενός τέτοιο αυτοκινήτου φαντάζει μάλλον λογική συνέχεια της Stelvio. Πολύ δε περισσότερο όταν δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερα έξοδα για εξέλιξη καθώς θα βασίζεται πάνω στην υπάρχουσα πλατφόρμα της Stelvio.

Όπως είναι προφανές θα αποτελεί το μεγαλύτερο αυτοκίνητο που κατασκεύασε ποτέ η Alfa Romeo, και μάλλον θα έχει και την δυνατότητα για μεταφορά επτά επιβατών, ώστε να αυξήσει την εμπορική του δυναμική στην αγορά των ΗΠΑ.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες μιλούν για χρήση ενός ήπιου υβριδικού συστήματος, το οποίο θα συνεργάζεται με ένα 48V ηλεκτρικό σύστημα και απόδοση που θα πλησιάζει τους 400 ίππους.

Οι εκτιμήσεις για την παρουσίασή της στην αγορά κάνουν λόγο για κάποια στιγμή μέσα στο 2019, λίγο πριν την νέα Giulietta. Στο στόχαστρο της εταιρίας βρίσκεται και η 4C αν και ακόμα δεν υπάρχει απόφαση για το αν θα φτιαχτεί ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο ή μία βελτιωμένη έκδοση του ήδη υπάρχοντος μοντέλου.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz