Σύνδεση

Mercedes-Benz

Η Mercedes ετοιμάζει GLR με 1.000 ίππους;

Φαίνεται ότι η ηλεκτροκίνηση θα αλλάξει πολλά από όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, καθώς το άλλοτε άπιαστο νούμερο των 1.000 ίππων γίνεται πλέον εφικτό, όχι μόνο για τα supercars αλλά και για άλλου τύπου αυτοκίνητα, όπως τα SUV.

Μέσα στις πολλές φήμες που κυκλοφορούν αυτό τον καιρό, έρχεται να προστεθεί ακόμα μία που θέλει την Mercedes να αναβιώνει την R-Class η οποία υπήρξε μία αποτυχία και γρήγορα ξεχάστηκε.

Η επιστροφή της όμως μοιάζει πλέον αρκετά κοντά σε μορφή SUV και με την πιθανή ονομασία GLR. Προφανώς μιλάμε για ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο μάλλον είχε προχωρήσει αρκετά από το αφεντικό της AMG Tobias Moers πριν φύγει και γίνει CEO της Aston Martin.

Aν επαληθευτούν όσα γράφτηκαν στο βρετανικό περιοδικό CAR, η GLR θα εφοδιάζεται με μία συστοιχία μπαταριών των 105 kWh η οποία θα είναι υδρόψυκτη και θα μπορεί να φορτίζει σε ταχυφορτιστές των 350 kW. Η ισχύς θα παρέχεται από τρία ηλεκτρικά μοτέρ και θα ξεπερνά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τα 1.000 άλογα με την ροπή να αγγίζει τα 1.350 Nm.

Περισσότερα δεν γνωρίζουμε για τα όποια τεχνικά του στοιχεία, όμως φαίνεται ότι ανοίγει μέσω της ηλεκτροκίνησης ένα νέο κεφάλαιο και στα SUV με τετραψήφιες ιπποδυνάμεις και επιδόσεις που θα φέρνουν σε δύσκολη θέση ακόμα και τα supercars.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Η Red Bull παραχώρησε την πρώτη θέση στη Ferrari

F1

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Toyota κατηγορείται για παραποίηση στοιχείων σε κινητήρες diesel

Toyota