Σύνδεση

F1

WILLIAMS FW37: AYTO EINAI TO ΝΕΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Σιγά σιγά όλες οι ομάδες της Φόρμουλα 1 θα παρουσιάζουν τα καινούργια του μονοθέσια, και την αρχή έκανε η Williams εμφανίζοντας τη νέα FW37, πάντα με τα χρώματα της Martini, στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού F1 Racing.

Αυτό που προσέχει κανείς με την πρώτη ματιά είναι η έντονη διαφοροποίηση του εμπρός μέρους, με τη μύτη να είναι πλέον πιο μικρή αλλά όχι και πιο όμορφη και κομψή, ενώ οι πλευρικοί αεραγωγοί έχουν μικρύνει αισθητά.

Κατά τα άλλα δεν εντοπίζονται σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το αυτοκίνητο της προηγούμενης σαιζόν, αλλά από την άλλη είναι βέβαιο πως κάποια πράγματα θα αλλάξουν μέχρι το πρώτο Γκραν Πρι της χρονιάς.

Για τα οικονομικά της ομάδας ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η παρουσία ενός καινούργιου χορηγού, της Rexona, ενώ πριν λίγες μέρες πήρε μπροστά και ο νέος κινητήρας της Mercedes που θα χρησιμοποιεί η ομάδα.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo