Σύνδεση

Ferrari

Η κλεμμένη Ferrari του Μπέργκερ βρέθηκε μετά από 28 χρόνια!

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου έκανε μια σημαντική ανακάλυψη σε μια ανεξιχνίαστη υπόθεση αυτοκινήτου, ανακτώντας μια κλεμμένη Ferrari 512M που ανήκε στον πρώην οδηγό της Formula 1 Gerhard Berger, 28 χρόνια μετά την κλοπή της κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Σαν Μαρίνο στην Ίμολα το 1995.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα το 1995, οι κλέφτες πήραν τόσο την 512M του Berger όσο και την 355 του ομόσταυλου του Jean Alesi από το πάρκινγκ ενός ξενοδοχείου. Ο Berger φέρεται να συνάντησε τον κλέφτη να απομακρύνεται με τη Ferrari του την ώρα της κλοπής.

Η Αστυνομία, σε συνεργασία με τη Ferrari, εντόπισε με επιτυχία την 512M του Berger. Η συνδρομή της Ferrari ήταν ζωτικής σημασίας, καθώς ανέφερε ότι επιθεώρησε το όχημα για λογαριασμό ενός Αμερικανού πελάτη που το αγόρασε από έναν Βρετανό μεσίτη.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι το κλεμμένο αυτοκίνητο είχε πάρει το δρόμο για την Ιαπωνία πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη του 2023.

Ενώ η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της, δεν έχουν γίνει συλλήψεις και δυστυχώς η F355 του Alesi παραμένει άφαντη.

Παρά την κλοπή των αυτοκινήτων τους, οι Berger και Alesi τα πήγαν πολύ καλά στο Grand Prix του Σαν Μαρίνο το 1995, με τον Alesi να εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση και τον Berger να τερματίζει τρίτος.

Η Ferrari 512M, η τελευταία έκδοση της εμβληματικής Testarossa από τη δεκαετία του 1980, διέθετε αναβαθμίσεις όπως σταθερούς προβολείς και έναν πιο ισχυρό 4,9 λίτρων flat-12 κινητήρα, που απέδιδε 445 ίππους. Μόνο 501 μονάδες αυτού του μοντέλου παρήχθησαν ποτέ.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Το νέο Nissan Qashqai είναι αναβαθμισμένο! (Video)

Featured

Αυτή είναι η Milano, το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

Alfa Romeo

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured