Σύνδεση

Featured

SSANGYONG: TIVOLI XLV ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ

Η SsangYong θα εμπλουτίσει τη γκάμα της με το νέο και μεγαλύτερο Tivoli XLV, που θα παρουσιαστεί επίσημα στη Γενεύη και θα είναι διαθέσιμο προς το καλοκαίρι. Μια πρώτη εικόνα του μεγάλου Tivoli ήταν το πρωτότυπο XLV Air της Φρανκφούρτης, ενώ στο μοντέλο παραγωγής η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με το ήδη γνωστό Tivoli είναι η προσθήκη 235 χιλιοστών στο μήκος που αυξάνουν το χώρο αποσκευών από τα 423 στα 720 λίτρα. To μεταξόνιο θα είναι το ίδιο των 2.600 χιλιοστών, οπότε λογικά οι χώροι για τους επιβάτες δεν θα διαφοροποιούνται, κάτι που ισχύει και για τον εσωτερικό διάκοσμο.

ssangyong tivoli xlv (2)

Αλλαγές δεν θα υπάρχουν ούτε στους κινητήρες και έτσι η γκάμα θα αποτελείται από τα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου των 1.600 κυβικών, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και με κίνηση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς.

Ενδιαφέρον είναι πως στη Γενεύη η SsangYong θα παρουσιάσει και ένα μεγαλύτερο πρωτότυπο υβριδικό SUV, το SIV-2, που προγραμματίζεται για παραγωγή το 2018.

Γιάννης Σκουφής

ssangyong tivoli xlv (3)

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Το Volvo XC70 επιστρέφει ως super plug-in υβριδικό

Featured

To BYD Dolphin Surf στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

BYD

Η SEAT γιορτάζει τα 75 χρόνια της!

Featured