Σύνδεση

Nissan

Πρωταθλητής το Nissan Qashqai τον Μάρτιο

Με αξιοσημείωτες επιδόσεις στον τομέα των πωλήσεων, το Nissan Qashqai επανακατέλαβε με επιτυχία την κορυφή της δημοφιλούς κατηγορίας C-SUV στην ελληνική αγορά.

Κατά τον μήνα Μάρτιο του 2024, το Qashqai κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία C-SUV, αποσπώντας εντυπωσιακό μερίδιο αγοράς 17,7%. Αυτό αποτελεί την ιδανική επισφράγιση μιας εντυπωσιακής τριμηνιαίας πορείας σε ό,τι αφορά τις εμπορικές επιδόσεις.

Συνολικά, το Qashqai κατέχει την πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV για το πρώτο τρίμηνο του 2024, με συνολικό μερίδιο αγοράς 11,8%.

Το Nissan Qashqai είναι διαθέσιμο σε μια ευρεία γκάμα εκδόσεων, προσφέροντας μοναδικές επιλογές για κάθε ανάγκη. Από τις Mild Hybrid εκδόσεις μέχρι εκείνες με την τεχνολογία e-POWER, η οποία αποτελεί αποκλειστικότητα της Nissan στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και λειτουργεί χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μοναδικές επιλογές αγοράς του Qashqai, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan ή να επισκεφθείτε τη διαδικτυακή πλατφόρμα https://www.nissan.gr.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Το νέο Nissan Qashqai είναι αναβαθμισμένο! (Video)

Featured

Αυτή είναι η Milano, το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

Alfa Romeo

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured