Σύνδεση

Mazda

MAZDA CX-9: ΠΡΩΤΗ TEASER ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ SUV ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ LA

H επίσημη πρεμιέρα του νέου, μεγάλου και επταθέσιου SUV της Mazda, του CX-9, θα γίνει στην έκθεση του Los Angeles, ενώ οι Ιάπωνες έχουν ήδη δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του που βλέπετε.

Το καινούργιο CX-9 θα εκφράζει την τελευταία εκδοχή της γλώσσας σχεδίασης KODO της μάρκας, ενώ θα ενσωματώνει και κάποια στοιχείο από το πρωτότυπο Koeru της τελευταίας Φρανκφούρτης.

Οι κινητήρες αναμένεται να είναι SkyActiv και κατά πάσα πιθανότητα θα πρόκειται για τον 4κύλινδρο turbo των 2.500 κυβικών ή τον πιο κοντά στα αμερικάνικα γούστα ατμοσφαιρικό V6 των 3.700 κυβικών με τα 275 άλογα. Φυσικά όλες οι λεπτομέρειες για το μεγάλο τζιπ της Mazda θα ανακοινωθούν στις 17 Νοεμβρίου, την ημέρα του Πολυτεχνείου, στην έναρξη της έκθεσης.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Η SEAT γιορτάζει τα 75 χρόνια της!

Featured

Αυτές είναι οι νέες Mercedes μέχρι το 2027

Featured

Οδηγούμε το EX5, το πρώτο μοντέλο της Geely στην Ελλάδα (Video)

Featured