Σύνδεση

Lamborghini

LAMBORGHINI AVENTADOR LP 700-4 PIRELLI EDITION

Η συνεργασία της Lamborghini με την Pirelli χρονολογείται από τα γεννοφάσκια της πρώτης, πίσω στο 1963 και προκειμένου να γιορτάσει αυτή την 50ετή συνεργασία η Lambo παρουσίασε την Aventador LP 700-4 Pirelli Edition.

Lamborghini-Aventador-Pirelli-Edition-2

Η οποία μηχανολογικά δεν αποστασιοποιείται από τη στάνταρ εκδοχή της top Lamborghini, ενώ οπτικά διαφοροποιείται από τους χρωματικούς συνδυασμούς του αμαξώματός της. Η πρώτη επιλογή είναι ματ μαύρο για την οροφή, τις κολώνες, το κάλυμμα του κινητήρας και τις (μετακινούμενες) εισαγωγές αέρα σε συνδυασμό με 6 «γυαλιστερά» χρώματα (Giallo Spica, Rosso Mars, Bianco Isis, Nero Aldebaran, Grigio Liqueo και Grigio Ater) για το υπόλοιπο αμάξωμα.

Lamborghini-Aventador-Pirelli-Edition-3

Η δεύτερη είναι οι μαύρες επιφάνειες να είναι «γυαλιστερές» και το υπόλοιπο αμάξωμα ματ, σε 4 αποχρώσεις (Bianco Canopus, Nero Nemesis, Grigio Adamas και Grigio Titans).

Η ειδική αυτή Aventador –ναι, ναι τα λάστιχά της θα είναι Pirelli…- θα είναι διαθέσιμη τόσο ως κουπέ όσο και ως ρόουντστερ. Η λίστα τω παραγγελιών έχει ήδη ανοίξει, ενώ οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Περικλής Στέφος

Lamborghini-Aventador-Pirelli-Edition-4

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo

Η διαφήμιση της Jaguar συνεχίζει να προκαλεί

Featured

Grand Automotive Hellas: Ο Στήβεν Σίρτης αναλαμβάνει CEO

Dacia

Σαράντα νεές BMW έως το 2028!

BMW