Σύνδεση

Featured

Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της Honda

Μετά το εσωτερικό, με το συνδυασμό high tech στοιχείων όπως οι οθόνες και κλασικών επιλογών, όπως οι επενδύσεις από ξύλο, η Honda έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του e Prototype. Που προλογίζει το μοντέλο παραγωγής, θα είναι στην έκθεση της Γενεύης, έχει εξελιχθεί από το Urban EV Prototype του 2017 και διακρίνεται από την απλό όσο και για αυτό χαρακτηριστικό σχεδιασμό του.

Στα ιδιαίτερα γνωρίσματά του το πανοραμικό παρμπρίζ που επεκτείνεται μέσα στην οροφή πάνω από τους εμπρός επιβάτες, οι κάμερες στη θέση των συμβατικών εξωτερικών καθρεφτών και οι κρυφές χειρολαβές που εμφανίζονται αυτόματα. Το φις φόρτισης είναι τοποθετημένο κεντρικά στο καπό ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο και από τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου, ενώ η βάση είναι ένα νέο πλαίσιο, ειδικά εξελιγμένο για ηλεκτροκίνηση.

Η αυτονομία του Honda e Prototype θα ξεπερνά τα 200 χιλιόμετρα, ενώ σε ταχυφορτιστή θα φτάνει το 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας του μέσα σε 30 λεπτά.

Γιάννης Σκουφής

[ngg src=”galleries” ids=”4559″ display=”basic_thumbnail”]

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo