Σύνδεση

Ferrari

AN H FERRARI ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ LE MANS Η PIERO T2-LM ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ

Οι όποιες φήμες για τυχόν επιστροφή της Scuderia στις 24 Ώρες του Le Mans είναι λογικό να προκαλούν τόσο τους μηχανικούς όσο και τους σχεδιαστές αναφορικά με το πιθανό αγωνιστικό της.

Ένας από τους τελευταίους είναι και ο Καλιφορνέζος Marcello Raeli, ο οποίος μας δείχνει στις φωτογραφίες που βλέπετε ακριβώς πως φαντάζεται ένα πρωτότυπο Ferrari για τον πιο διάσημο 24Ωρο αγώνα.

PIERO-T2-LM-16

Η σούπερ εμφάνιση της Piero T2 LM -το όνομα είναι προφανώς εμπνευσμένο από το δεύτερο γιό του Enzo- μάλιστα συνδυάζει στοιχεία από την FXX K, όπως τις δύο πίσω φτερούγες, καθώς και από σύγχρονα αλλά και κλασικά αγωνιστικά της κατηγορίας.

Πάντως όσο εντυπωσιακή και να είναι μια Ferrari για το Le Mans η ιταλική εταιρεία δεν θα δώσει στο άμεσο μέλλον το παρόν στο συγκεκριμένο αγώνα, κάτι που όπως γράψαμε θα το κάνει η Ford.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Η SEAT γιορτάζει τα 75 χρόνια της!

Featured

Αυτές είναι οι νέες Mercedes μέχρι το 2027

Featured

Οδηγούμε το EX5, το πρώτο μοντέλο της Geely στην Ελλάδα (Video)

Featured