Σύνδεση

Featured

Η McLaren ανήκει πλέον εξολοκλήρου στο Μπαχρέιν

Η Bahrain Mumtalakat Holding Company, το κρατικό ταμείο πλούτου του Μπαχρέιν, ήταν ο κύριος μέτοχος του ομίλου McLaren καθώς είχε στην ιδιοκτησία της το 60% των μετοχών της.

Τώρα έγινε αποκλειστικός μέτοχος της βρετανικής εταιρείας, η οποία πέρασε σε ποσοστό 100% στην ιδιοκτησία της.

Η χρονική συγκυρία αλλαγής της ιδιοκτησίας έρχεται σε μια περίοδο που η McLaren είχε ιδιαίτερη ανάγκη μια ισχυρή οικονομική βάση για την εξέλιξη των καινούργιων μοντέλων της, μεταξύ αυτών και του καινούργιου hypercar της αλλά και για τη μετάβασή της προς την ηλεκτροκίνηση.

Προκειμένου να αντιμετωπίσει την οικονομική της στενότητα και να μπορέσει να εξελίξει μοντέλα όπως η Artura η McLaren είχε αναγκαστεί να πouλήσει εμβληματικά ιστορικά μοντέλα της.

Ο εκτελεστικός αντιπρόσωπος του ομίλου McLaren Paul Walsh δηλώνει μετά τις εξελίξεις αισιόδοξος για το μέλλον της εταιρείας. Που περιλαμβάνει φυσικά και το νέο hypercar της μάρκας με τον plug-in υβριδικό V8 που θα έχει συνδυαστική απόδοση μεγαλύτερη των 1.000 ίππων.

Η βάση του θα είναι ένα νέο πλαίσιο από ανθρακονήματα, ενώ πολλά στοιχεία της ανάρτησης θα έχουν προκύψει με εκτύπωση 3D.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Το νέο Nissan Qashqai είναι αναβαθμισμένο! (Video)

Featured

Αυτή είναι η Milano, το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

Alfa Romeo

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured