Σύνδεση

Lamborghini

H HURACAN ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

H χρονιά που πέρασε έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Lamborghini, καθώς το 2015 αποδείχθηκε η κορυφαία της χρονιά από πλευράς πωλήσεων, οι οποίες έφτασαν τα 3.245 αυτοκίνητα. Από αυτά τα 2.242 ήταν Huracan LP 610-4, ενώ για το 2016 οι προσδοκίες της ιταλικής εταιρείας είναι ακόμα πιο μεγάλες, καθώς στη γκάμα της Huracan θα προστεθεί τόσο η ρόουντστερ όσο και η πισωκίνητη εκδοχή της.  

«Αυξήσαμε τις πωλήσεις μας με νέα ρεκόρ στις αγορές της Αμερικής και της Ασίας. Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη αγορά ήταν αυτή των ΗΠΑ και της Κίνας, ενώ σημαντική αύξηση είχαμε στην Ιαπωνία, στην Βρετανία, στην Μέση Ανατολή και στην Γερμανία» είπε μεταξύ άλλων ο CEO της Lamborghini, o Stephan Winkelmann.

Όπως δείχνουν τα πράγματα η Huracan θα επισκιάσει την Gallardo, που είναι μέχρι στιγμής το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Lamborghini.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το VW ID.4 αλλάζει όνομα και ταυτότητα

Featured

Το Ford Focus επιστρέφει αλλά γίνεται SUV

Featured

Hennessey Blackbird: 850 άλογα, αγνή οδηγική εμπειρία – Τιμούλα;

Featured

Η Bugatti Destrier είναι η κομψή εκδοχή της Bolide

Bugatti