Σύνδεση

Ford

FORD: ME 6 ΣΠΕΣΙΑΛ MUSTANG ΣΤΗ SEMA 2016

Στη SEMA, που διοργανώνεται κάθε χρονιά στο Las Vegas, παρουσιάζονται πολλά φτιαγμένα μοντέλα με εργοστασιακή υποστήριξη και βέβαια η φετινή έκθεση δεν θα αποτελέσει την εξαίρεση.

Έτσι η Ford θα παρουσιάσει 6 εξατομικευμένες και μεταποιημένες εκδοχές της 6ης γενιάς Mustang, με τον Ecoboost των 2.300 κυβικών να αποκτά ένα μηχανικό υπερσυμπιεστή της TVS και την απόδοση να εκτοξεύεται στους 851 ίππους και τα 953 Nm ροπής. Πέρα από την αναβάθμιση του κινητήρα υπάρχουν ελατήρια της Roush, φρένα της Brembo, λάστιχα Michelin Sport Cup 2, βαφές στρατιωτικής παραλλαγής και διάφορα εξαρτήματα από την Mustang GT350R.

revologymustang-1

Η ανοιχτή Pearl Orange Mustang περιλαμβάνει intercooler της AFE, σύστημα νίτρο, «σπαστή» ανάρτηση, φρένα της Wilwood, ζάντες της Forgeline κ.α. To Speedkore Performance έχει διπλό «κομπρέσορα» της Whipple, ανάρτηση Eibach, τροχούς HRE, κάρμπον body-kit και πολύ δέρμα στο εσωτερικό. Το κοκκινόμαυρο Mustang της MRT είναι επίσης σπέσιαλ turbo, όπως και αυτό με την βαφή Stealth Gray, ενώ το Shelby GT350 του 1966 έρχεται από την Revology Cars που μπορεί να έχει ρετρό εμφάνιση, αλλά εκσυγχρονισμένο πλαίσιο με πολλές αναβαθμίσεις.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo