Σύνδεση

BMW

BMW: πήγε να κάνει πλάκα στη Mercedes αλλά…

Οι Αμερικανοί έχουν το Halloween, τη γιορτή τύπου καρναβάλι που τα παιδιά (κυρίως) ντύνονται τρομακτικά για να τα κεράσουν στα σπίτια γλυκά, περί πολλού -τελευταία υπάρχει και σε μας αυτή η τάση χωρίς να καταλαβαίνω προσωπικά το λόγο.

Με αφορμή το Halloween λοιπόν η BMW USA ανάρτησε χτες ένα «τρομακτικό» tweet που δείχνει μια Mercedes E 53 να αποκαλύπτεται κάτω από την κουκούλα μιας BMW Μ5.

Όπως ήταν αναμενόμενο η απάντηση της Mercedes ήταν άμεση και μάλλον πληρωμένη, καθώς έγραφε «αυτή είναι μια φοβερή φορεσιά! Ειδικά αυτή η μάσκα…», παραπέμποντας φυσικά στην αμφιλεγόμενη τεράστια μάσκα που εμφανίστηκε αρχικά στην X7 και την ανανεωμένη σειρά 7 και στη συνέχεια, σε ακόμα πιο εμφατική και φυσικά διφορούμενη μορφή, για την οποία τα σχόλα στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν, στο Concept 4, που προλογίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη νέα M4.   

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Το Volvo XC70 επιστρέφει ως super plug-in υβριδικό

Featured

To BYD Dolphin Surf στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

BYD

Η SEAT γιορτάζει τα 75 χρόνια της!

Featured