Σύνδεση

Featured

Η VW με το ID.7 GTX παρουσίασε το πιο δυνατό της στέισον

Η Volkswagen λανσάρει στις ευρωπαϊκές αγορές το ID.7 GTX Tourer, το οποίο διαθέτει ισχυρή ισχύ 340 ίππων που μέσω δύο ηλεκτροκινητήρων, έναν σε κάθε άξονα.

Η ισχύς αυτή το κάνει το πιο δυνατό station wagon που έχει βγάλει μέχρι στιγμής η VW στην ιστορία της, με το 0-100 χλμ/ώρα να γίνεται κοντά στα 5,5 δευτερόλεπτα (η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει επίσημα στοιχεία ακόμα).

Το προφανές πλεονέκτημα της συγκεκριμένης έκδοσης είναι οι χώροι για τους επιβάτες και κυρίως το μεγάλο πορτ-μπαγκάζ των 605 λίτρων που μπορεί να φτάνει έως και τα 1.714 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

Με δεδομένο το βάρος του πισωκίνητου ID.7 Tourer Pro των 2.193 κιλών, η διαμόρφωση των δύο κινητήρων του GTX Tourer υποδηλώνει ένα βάρος που ξεπερνά τους 2,2 τόνους.

Οι εσωτερικές βελτιώσεις για το ID.7 GTX Tourer περιλαμβάνουν κόκκινες πινελιές στα καθίσματα, τις ραφές, μαζί με ένα ευμεγέθες σύστημα infotainment με οθόνη αφής που διαθέτει τον φωνητικό βοηθό IDA ενσωματωμένο στο ChatGPT.

Εξοπλισμένο με μια μπαταρία 86 kWh, μεγαλύτερη από την μπαταρία 79 kWh του ID.3 GTX, το ID.7 GTX Tourer διαθέτει δυνατότητες γρήγορης φόρτισης, φτάνοντας από το 10 στο 80% της φόρτισης σε λιγότερο από 30 λεπτά στα 200 kW.

Ενώ η Volkswagen εκτιμά μια αυτονομία 685 χιλιομέτρων για το ελαφρύτερο ID.7 Tourer Pro S, τα ακριβή στοιχεία της αυτονομίας WLTP για το GTX Tourer παραμένουν αδιευκρίνιστα.

To ηλεκτρικό super station wagon θα ξεκινήσει να πωλείται μέσα στον καλοκαίρι στην Ευρώπη, σε τιμή που προφανώς θα είναι υψηλότερη από την αντίστοιχη της σεντάν έκδοσης.

Το νέο Nissan Qashqai είναι αναβαθμισμένο! (Video)

Featured

Η νέα BMW σειρά 1 έχει αλλάξει αισθητά!

BMW

Πόσα χιλιόμετρα θα μπορέσετε να κάνετε με λαμπάκι για το καύσιμο;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Mercedes θέλει να επιστρέψει στις κλασικές γραμμές

Mercedes-Benz