Σύνδεση

McLaren

Η ΜcLAREN ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016!

“Χρυσό” αποδείχτηκε το 2016 για την McLaren καθώς όπως ανακοίνωσαν στελέχη της κατάφεραν να διπλασιάσουν τις πωλήσεις τους σε σχέση με το 2015.

Ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις κατάφεραν να πωλήσουν 3.286 αυτοκίνητα, μία άνοδος της τάξης του 99,3% σε σχέση με το 2015 που είχαν πουληθεί 1.654 αυτοκίνητα της εταιρίας.

Στην πρώτη χρονιά πλήρους παραγωγής της σειράς Sport Series, πωλήθηκαν 2.031 οχήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν 570S και 570GT. Την ίδια επιτυχημένη πορεία διέγραψε και η Super Series με 1.255 μονάδες να έχουν πωληθεί καθ’ όλη την διάρκεια του 2016.

Όπως δήλωσε ο CEO της McLaren Μike Flewitt: “Περιμέναμε να έχουμε μία σημαντική άνοδο στις πωλήσεις μας λόγω της Sport Series, όμως αυτό που έγινε ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας”.

Σε ότι αφορά την γεωγραφική κατανομή των πωλήσεων, η Βόρεια Αμερική παραμένει η μεγαλύτερη αγορά της εταιρίας, αφού εκεί πωλήθηκαν 1.139 αυτοκίνητα, σημειώνοντας άνοδο 106% σε σχέση με το 2015. Στην Ευρώπη η άνοδος ήταν ακόμα μεγαλύτερη, στο 153%, με 996 πωλήσεις.

Η Κίνα τέλος είναι το νέο πεδίο δράσης της εταιρίας, καθώς κατάφερε να πωλήσει εκεί 228 αυτοκίνητα, ενώ σημαντική άνοδο παρουσίασε στις αγορές του Νότιου Ειρηνικού (90%) αλλά και στις αγορές της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Κεντρικής και Νότιας Αμερικής (άνοδος 60%).

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Αυτές είναι οι νέες Mercedes μέχρι το 2027

Featured

Οδηγούμε το EX5, το πρώτο μοντέλο της Geely στην Ελλάδα (Video)

Featured

Νέο Renault E-Tech Full Hybrid 160 ίππων: Μεγαλύτερη ισχύς, μικρότερη κατανάλωση

Featured