Σύνδεση

Hyundai

H Ηyundai παρουσίασε ηλεκτρικό πατίνι με 20 χιλιόμετρα αυτονομία και 20 χλμ./ ώρα τελική (Video)

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων, ακολουθώντας τη μόδα της εποχής αλλά και τη μέχρι στιγμής εμπειρία και τεχνογνωσία τους στην ηλεκτροκίνηση, γίνονται και κατασκευαστές ηλεκτρικών πατινιών.

[ngg src=”galleries” ids=”4835″ display=”basic_thumbnail”] 

Έτσι μετά την Audi, που από του χρόνου θα πουλά το E-Tron Scooter έναντι 2.000 ευρώ, η Hyundai παρουσίασε το δικό της, καταρχήν ως πρωτότυπο με την έκδοση παραγωγής να ακολουθεί στο μέλλον.

Για να είμαστε ακριβείς οι Κορεάτες είχαν ήδη παρουσιάσει ένα πρώτο concept πατινιού ή αν προτιμάτε προσωπικού μέσου μεταφοράς, στη CES του 2017 ενώ τώρα επιστρέφουν με ένα καινούργιο που έχει κίνηση στο πίσω άξονα. Τι βάρος του είναι μόλις 7,7 κιλά, διπλώνει για να μπορεί να μεταφέρεται εύκολα στο μετρό ή στα λεωφορεία, έχει αυτονομία έως και 20 χιλιομέτρων και τελική ταχύτητα 20 χλμ./ ώρα. Ταυτόχρονα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, είναι ιδιαίτερα ευέλικτο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi