Σύνδεση

DS

DS Automobiles: θρίαμβος στο πρώτο E-Prix της Formula E στο Βερολίνο

Η DS Automobiles, σε έναν απίστευτα συναρπαστικό αγώνα στο πρώτο E-Prix του Βερολίνου είδε τον Antonio Felix Da Costa να προηγείται από την pole position μέχρι και την καρώ σημαία του τερματισμού, καταφέρνοντας να διευρύνει το προβάδισμα στη βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών, στον πρώτο αγώνα του πιο έντονου φινάλε στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η ABB Formula E αποτελεί ένα από τα συναρπαστικότερα Πρωταθλήματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές Κατασκευαστών, ενώ φέτος θα γίνει κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν: ένα φινάλε έξι αγώνων σε εννέα ημέρες στη γερμανική πρωτεύουσα. Τόσο οι οδηγοί, όσο και οι ομάδες θα είναι υπό μεγάλη πίεση, καθώς αγωνίζονται σε τρεις διαφορετικές πίστες.

Η DS Automobiles με τις δύο πρώτες θέσεις στις κατατακτήριες δοκιμές, εξασφάλισε την πρώτη σειρά εκκίνησης στον αγώνα με τον Antonio Felix Da Costa και τον Jean-Éric Vergne. Ενώ ο Antonio ήταν το φαβορί, ο teamate του Jean-Éric έκανε έναν απίστευτο αγώνα, αλλά δυστυχώς απομακρύνθηκε από την κορυφή ύστερα από ένα ατύχημα. Το αποτέλεσμα σήμερα δίνει στον Antonio ένα προβάδισμα 41 πόντων στη βαθμολογία των Οδηγών και στην DS Automobiles ένα προβάδισμα 36 πόντων στη βαθμολογία των Κατασκευαστών, με πέντε ακόμη αγώνες να απομένουν για να ολοκληρωθεί το φετινό Πρωτάθλημα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Η οδήγηση με σαγιονάρες τιμωρείται με πρόστιμο; Και αν ναι με πόσο;

Featured

Εξάτροχο Toyota Hilux από τη Βουλγαρία και την εταιρεία Vromos (Video)

Toyota

Ποιο είναι το πιο εντυπωσιακό χρώμα για Ferrari; Εσείς τι θα επιλέγατε;

Featured

Δείτε κλέφτες να αρπάζουν 6 αυτοκίνητα σε λιγότερο από 1 λεπτό! (Video)

Dodge

Hyundai i20 N







AbarthAlfa RomeoAston MartinAudiBentleyBMWCadillacCaterhamChevroletChryslerCitroenCorvetteDaciaDaihatsuDodgeFerrariFiatFordHondaHyundaiInfinitiJaguarJeepKIALamborghiniLanciaLand RoverMazdaMercedes BenzMiniMitsubishimorganmustangNissanOpelPeugeotPorscheRenaultsaabSEATskodasmartssangyongsubarusuzukiToyotaVolkswagenVolvo

Newsletter Signup