Σύνδεση

Ferrari

FERRARI 458 SPECIALE SPIDER ME 605 ΑΛΟΓΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Στην έκθεση στο Παρίσι, που θα ανοίξει τις πύλες της σε λίγες μέρες, η Ferrari θα παρουσιάσει τη νέα 458 Speciale Spider, οι πρώτες φωτογραφίες της οποίας έχουν ήδη εμφανιστεί.

Η 458 Speciale Spider θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και το κύκνειο άσμα του ατμοσφαιρικού V8 των 4.500 κυβικών, ο οποίος για την περίσταση θα αποδίδει 605 άλογα, καθώς στη διάδοχο της 458 οι κινητήρες θα είναι turbo.

Έτσι οι επιδόσεις της Speciale Spider δεν θα διαφέρουν και πολύ από αυτές της κλειστής, η οποία θα παραλάβει και όλα τα ιδιαίτερα στοιχεία της ανοιχτής, όπως τα μπάκετ καθίσματα με την επένδυση από αλκαντάρα και πυρίμαχο ύφασμα, το λεπτό έλασμα αλουμινίου που έχει αντικαταστήσει τη μοκέτα, τη βελτιωμένη αεροδυναμική, το ακόμα πιο γρήγορο αυτόματο κιβώτιο με το διπλό συμπλέκτη, και τις ακόμα πιο σπορ ρυθμίσεις της ανάρτησης.

Όσο για την τιμή της Spider θα είναι σαφώς μεγαλύτερη από αυτή της κουπέ, ενώ οι φήμες λένε πως η παραγωγή της θα είναι περιορισμένη σε 458 μονάδες.

Γιάννης Σκουφής

Ferrari-458-Speciale-Spider-2

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo