Σύνδεση

Ferrari

FERRARI ΜΕ 30.000

Σε αρκετές χώρες της κεντρικής Ευρώπης παρατηρείται το γεγονός να πωλούνται μεταχειρισμένα υπερ-αυτοκίνητα, κυρίως Ferrari και Maserati σε πολύ χαμηλές τιμές –ακόμα και 30.000 ευρώ για μια Ferrari!- μέσω εμπόρων και χωρίς να είναι γνωστός ο πραγματικός πωλητής.

Τα super cars αυτά προέρχονται από την Ιταλία, όπου ο πρωθυπουργός Monti έδωσε εντολή στις οικονομικές υπηρεσίες του κράτους να ψάχνουν τους κατόχους υπερ-αυτοκινήτων, μιας και πολλές φορές το εισόδημά τους δεν δικαιολογούσε την κατοχή τους (τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει). Έτσι αρκετοί Ιταλοί που δήλωναν μισθό ανειδίκευτου εργάτη και κυκλοφορούσαν με Maserati, Ferrari ή Lamborghini κι είχαν και πανάκριβα σκάφη τώρα να προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν όσο όσο. Χωρίς να γίνει γνωστή η ταυτότητά τους όπως είπαμε.

Παράλληλα το συγκεκριμένο μέτρο έχει επηρεάσει σημαντικά και τις πωλήσεις καινούργιων supercar, μιας και τον Οκτώβριο του 2012 πουλήθηκαν στην Ιταλία μόλις 231 Ferrari και 102 Maserati, τη στιγμή που για τον Οκτώβριο του 2011 τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 539 και 372.

{gallery}photos/31/news/FERRARI-TAXES{/gallery}


Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured