Σύνδεση

F1

F1 GP ΙΣΠΑΝΙΑΣ: Ο ROSBERG ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ

O Nico Rosberg μετά την pole position πήρε και τη νίκη στο Γκραν Πρι της Ισπανίας, επιστρέφει για τα καλά στο προσκήνιο και με σαφώς ανεβασμένο ηθικό θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί για τη συνέχεια.

Δεύτερος τερμάτισε ο Lewis Hamilton, ο οποίος είχε μια κακή εκκίνηση, ενώ στην 3η θέση ήταν ο Sebastian Vettel, με αρκετά σημαντική διαφορά από το δεύτερο, ακριβώς όμως και στις κατατακτήριες. Τέταρτος ο Bottas, μπροστά από τους Raikkonen και Massa, ενώ η πιτσιρικαρία της Toro Rosso δεν τα πήγε τόσο καλά όσο στις κατατακτήριες, επιτυγχάνοντας μια 9η (Sainz) και μια 11η θέση (Verstappen).

Άτυχη στιγμή για τον Alonso στον 26ο γύρο όταν στα πιτ δεν έπιασαν τα πίσω φρένα και δεν έπεσε στο τσακ πάνω σε έναν μηχανικό του. Τελικά συγκρούστηκε με το γρύλο, ενώ είπε ότι γενικά είχε θέμα με την επιβράδυνση.

Γιάννης Σκουφής  

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo