Σύνδεση

Featured

Δείτε πως φτιάχνεται το Koenigsegg Jesko, το hypercar των 1.600 ίππων και των 482 χλμ./ ώρα (Video)

Την πόλη Angelholm στη Σουηδία μάλλον δεν την έχετε ακούσει. Μην ανησυχείτε όμως, ελάχιστοι τη γνωρίζουν και το βασικό στοιχείο που ίσως στο μέλλον την κάνει λίγο πιο γνωστή είναι το ότι πρόκειται για την έδρα της Koenigsegg. Της σουηδικής εταιρείας των hypercars, στο παλμαρέ της οποίας πιστώνεται το ρεκόρ ταχύτητας με το Agera RS.

Το οποίο αντικαθίσταται από το Jesko, που παρουσιάστηκε επίσημα στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης, έχει μέχρι και 1.600 ίππους και τελική που ξεπερνά τα 480 χλμ./ ώρα. Και ναι θα προσπαθήσει να είναι το νέο πιο γρήγορο αυτοκίνητο επί γης.

Πως φτιάχνεται όμως ένα αυτοκίνητο του βεληνεκούς του Jesko; Που θα κατασκευαστεί συνολικά μόλις 125 φορές και θα κοστίζει αρκετά εκατομμύρια ευρώ; Καταρχήν με πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια, καθώς για να επισκεφτεί κανείς το εργοστάσια φορά μέχρι και ειδικό παντελόνι για να μην τυχόν προκαλέσει κάποια ζημιά στο χρώμα των έτοιμων αυτοκινήτων. Όλα τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε στο πολύ ωραίο βίντεο του TopGear.

[ngg src=”galleries” ids=”4668″ display=”basic_thumbnail”]

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi

Νέο Jeep Compass με αναβάθμιση και ηλεκτρικές εκδόσεις

Featured

Ετοιμάζεται το ηλεκτρικό baby Land Rover Defender

Land Rover

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD