Σύνδεση

Featured

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Λίγες μέρες πριν την ημερομηνία της επίσημης πρεμιέρας του Ypsilon που έχει ανακοινώσει η Lancia στην επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής εταιρείας ανέβηκαν φωτογραφίες της ειδικής έκδοσής του Edizione Limitata Cassina.

H οποία έχει προκύψει από τη συνεργασία της Lancia με την Cassina που ασχολείται με την εσωτερική διακόσμηση και την κατασκευή επίπλων. Και θα κατασκευαστεί μόλις 1906 φορές, παραπέμποντας στο έτος ίδρυσης της Lancia.

Έτσι το εσωτερικό είναι πολυτελές, ενώ οπτικά ξεχωρίζει το κεντρικά τοποθετημένο και ελεύθερο σύμπλεγμα δύο οθονών του συστήματος infotainment. Που ονομάζεται S.A.L.A. (Sound Air Light Augmentation), παραμετροποιείται πλήρως και βασίζεται σε widgets. Ο έλεγχος γίνεται και φωνητικά όσο και με χειρονομίες.

Σχεδιαστικά το εμπρός μέρος του Ypsilon παραπέμπει άμεσα στο πρωτότυπο Pu+Ra, ενώ τα χαρακτηριστικά, στρογγυλά πίσω φώτα στη θρυλική Stratos.

Παρόλο που οι Ιταλοί δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα άλλο πέρα από την αυτονομία του ηλεκτρικού Ypsilon που φτάνει μέχρι και τα 403 χιλιόμετρα είναι προφανές πως θα χρησιμοποιείται το τελευταίο σύστημα πρόωσης των μικρών ηλεκτρικών μοντέλων του ομίλου Stellantis.

Αυτό με τους 156 ίππους και τη μπαταρία των 54,0 kWh.

Επιτέλους! Το Chaos είναι έτοιμο!

Featured

Η θρυλική Ferrari F40 αναβιώνει!

Featured

Με 816 ίππους η πιο ισχυρή Mercedes SL όλων των εποχών

AMG

Η Hyundai βάζει τέλος στις αλυσίδες για τα χιόνια (Video)

Featured