Σύνδεση

Featured

Το Nissan Juke ανανεώθηκε ελαφρώς (Video)

Πιστή στα χρονοδιαγράμματά της η Nissan προχώρησε σε μια μικρής έκτασης ανανέωση του Juke προκειμένου να παραμείνει επίκαιρο σε μια κατηγορία, αυτή των B-SUV, στην οποία ο αριθμός των μοντέλων αυξάνεται διαρκώς.

Οι εξωτερικές πάντως διαφοροποιήσεις είναι ελάχιστες και περιορίζονται στις καινούργιες ζάντες με διάμετρο έως και 19 ίντσες και τα καινούργια χρώματα του αμαξώματος. Μάλιστα οι Ιάπωνες τονίζουν ιδιαίτερα το κίτρινο χρώμα της έκδοσης N-Sport, επίσης καινούργια, μιας και αυτό ήταν το χρώμα λανσαρίσματος της 1ης γενιάς.

Οι αλλαγές είναι σαφώς πιο πολλές και πιο σημαντικές στο εσωτερικό, όπου πλέον υπάρχει μια ελεύθερη οθόνη 12,3 ιντσών -θυμίζει αυτή του X-Trail- για το σύστημα infotainment που βρίσκεται στο μέσον του ελαφρώς τροποποιημένου ταμπλό.

Το αναβαθμισμένο infotainment υποστηρίζει πλέον ασύρματα Android Auto και Apple CarPlay, καθώς και φωνητικές εντολές, ενώ την όλη εικόνα συμπληρώνει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των επίσης 12,3 ιντσών που έχει και δυνατότητες παραμετροποίησης.   

Από εκεί και πέρα έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην εμπειρία αφής, έχει μεγαλώσει το ντουλαπάκι και τα καθίσματα έχουν επανασχεδιαστεί, το χειρόφρενο έχει γίνει ηλεκτρικό και υπάρχουν και αρκετές θύρες USB-A και USB-C.

Η κορυφαία έκδοση N-Sport ξεχωρίζει με το χαρακτηριστικό μαύρο φινίρισμα σε διάφορα στοιχεία του αμαξώματος και το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το έντονο κίτρινο του αμαξώματος. Κίτρινες είναι και οι ραφές στο εσωτερικό, όπου την εικόνα ολοκληρώνουν οι ένθετες επενδύσεις από Alcantara.

Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από τον τρικύλινδρο των 1.000 κυβικών και των 115 ίππων (200 Nm), ο οποίος συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με αυτόματο DCT με εφτά. 

Στο Juke Hybrid ένας τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικός 1.600 κυβικών συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, με αποτέλεσμα αξιόλογες επιδόσεις και περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου.

Η νέα BMW σειρά 1 έχει αλλάξει αισθητά!

BMW

Η Mercedes θέλει να επιστρέψει στις κλασικές γραμμές

Mercedes-Benz

Η Nissan παρουσιάζει τέσσερα πρωτότυπα στο Πεκίνο

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Nissan Qashqai;

Featured