Σύνδεση

Alfa Romeo

ALFA ROMEO GLORIA. VICTORIA?

Στη Γενεύη η Alfa Romeo θα παρουσιάσει σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Design (EDI) που εδρεύει στο Τορίνο τη Gloria. To πρωτότυπο δηλαδή μιας λιμουζίνας μήκους 4,70 μέτρων, που στοχεύει στα γούστα και τις προτιμήσεις των αγοραστών αυτοκινήτου του είδους στις ΗΠΑ και την Ασία.

Αυτός είναι ενδεχόμενα και ο λόγος για τις εντυπωσιακές γραμμές της Gloria, το ύψος της οποίας μόλις που ξεπερνά το 1,30, ενώ παράλληλα υπάρχουν και διάφορα ρετρό στοιχεία. Όπως για παράδειγμα η καλυμμένη από δέρμα(!) επιφάνεια στο καπό, που σύμφωνα με τους εμπνευστές της παραπέμπει στα δερμάτινα λουριά με τα οποία ασφαλίζονταν οι αποσκευές στα πρώτα χρόνια της αυτοκίνησης.

Ομολογουμένως θέλει λίγη φαντασία για να ακολουθήσεις την παραπάνω σκέψη, ενώ από την άλλη οι (θεωρητικές) επιλογές για τον κινητήρα είναι στα πλαίσια αυτών που περιμένει κανείς για μια σπορ λιμουζίνας κύρους: V6 ή V8 με turbo, πολλούς ίππους και ακόμα περισσότερα Nm ροπής.

Μη χάσεις:

CLIO R.S. 200 EDC

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo