Σύνδεση

Featured

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΠΑ

Η αύξηση του συντελεστή του ΦΠΑ από 23 σε 24% θα επιφέρει και αυξήσεις στις τιμές των διοδίων των εθνικών οδών.

Πιο συγκεκριμένα στην ΕΟ Κορίνθου- Τρίπολης- Καλαμάτας αυξάνονται οι τιμές στους μετωπικούς σταθμούς Σπαθοβουνίου, Νεστάνης, Μάναρη, Καλαμάτας, Πετρίνας, καθώς και στους σταθμούς Καλαμάτας και Πετρίνας για οχήματα με ύψος έως 2,20 μέτρα.

Επίσης, οι τιμές αυξάνονται στους πλευρικούς σταθμούς Αρφαρών για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, εκτός από δίκυκλα και τρίκυκλα, και στον πλευρικό σταθμό στα Παραδείσια μόνο για οχήματα με 2 ή 3 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα.

Η Νέα Οδός, που διαχειρίζεται τον άξονα Μεταμόρφωση- Σκάρφεια του ΠΑΘΕ, ανακοίνωσε νέες τιμές για τους σταθμούς διοδίων. Αλλού οι τιμές μένουν ίδιες και αλλού αυξάνονται. Έτσι στα διόδια των Αφιδνών τα ΙΧ θα πληρώνουν και πάλι 3,25 ευρώ, ενώ φορτηγά, λεωφορεία και ακόμα μεγαλύτερα οχήματα θα επιβαρύνονται με πέντε λεπτά (από 8,15 σε 8,20 και από 11,45 σε 11,50 ευρώ). Στα πλευρικά διόδια Καπανδριτίου αντίθετα 5 λεπτά παραπάνω -από 1,95 σε 2,00 ευρώ- θα πληρώνουν τα ΙΧ, ενώ στα πολύ μεγάλα οχήματα η αύξηση είναι 10 λεπτά -από 6,90 σε 7,0 ευρώ.

Σταθερές μένουν οι τιμές για τα ΙΧ στους πλευρικούς σταθμούς διοδίων της Μαλακάσας και των Οινοφύτων, ενώ τα μετωπικά διόδια της Θήβας ανεβαίνουν στα 3,85 ευρώ (από 3,80 ευρώ).

Σταθερή στα 3,80 ευρώ μένει η τιμή για τα ΙΧ στα μετωπικά διόδια της Τραγάνας, αλλά αυξάνεται ελαφρώς για τα φορτηγά κ.λπ. Σταθερή στα 1,60 ευρώ μένει η τιμή για τα ΙΧ και στα μετωπικά διόδια της Αγίας Τριάδας, καθώς και στους σταθμούς διοδίων Μώλου, Θερμοπυλών, Μαυρομαντήλας, Αγίας Μαρίνας και Στυλίδας, τους οποίους διαχειρίζεται η κοινοπραξία Κεντρική Οδός, ενώ για τα μεγαλύτερα οχήματα θα υπάρχουν αυξήσεις 5 ή 10 λεπτών.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πόσο κοστίζει το νέο Nissan Qashqai;

Featured

Η νέα BMW σειρά 1 έχει αλλάξει αισθητά!

BMW

Πόσο κοστίζει η νέα BMW Σειρά 1 στην Ελλάδα;

BMW

Διέρρευσε η νέα BMW X3

BMW