Σύνδεση

F1

F1 GP ΜΕΞΙΚΟ: ΤΙΜΩΡΙΑ VETTEL, ΤΡΙΤΟΣ Ο RICCIARDO

Τελικά το Γκραν Πρι του Μεξικό δεν έληξε με τη βράβευση των τριών πρώτων οδηγών, μιας και 3 ώρες αφού ανέβηκαν στο βάθρο οι αγωνοδίκες επέβαλαν, μετά από τον Verstappen, ποινή και στο Vettel, που είχε βρεθεί 3ος έπειτα από την τιμωρία του Ολλανδού.

Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari τιμωρήθηκε για «εν δυνάμει επικίνδυνη οδήγηση» στη στροφή υπ’ αριθμόν 4 σε μια μονομαχία του με τον Ricciardo. Το ωραίο είναι πως ο Vettel είχε πρωτοστατήσει προκειμένου να υπάρχει αυτή η ποινή όταν γίνονται αλλαγές πορείας μέσα στην περιοχή επιβράδυνσης, έπειτα από επικίνδυνες μανούβρες του Max Verstappen στο Γκραν Πρι των ΗΠΑ…

Μάλιστα ο Vettel τιμωρήθηκε με ποινή 10 δευτερολέπτων, με αποτέλεσμα να πέσει στην 5η θέση, πίσω από τις δύο Red Bull και έτσι στο βάθρο ανέβηκε τελικά ως 3ος ο Ricciardo, για τον οποίο έγινε μια ξεχωριστή, μοναχική ομολογουμένως τελετή απονομής.

Γιάννης Σκουφής

f1-gp-mexico-ricciardo-3rd-2

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ

    31/10/2016 στις 13:40

    ΑΥΤΟΣ Ο FERSTAPEN ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΙΧΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.
    HAMILTON και πάλι HAMILTON

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured